Дъщерята на Моника Белучи прави пробив в модната индустрия

  12 Юли 2019, 14:02     4903      0

Снимка: OFFNews

Моника Белучи и Венсан Касел бяха любима двойка на милиони почитатели по света години наред, а от любовта им се родиха две прекрасни момичета – Дева и Леони Касел.

Леони все още е твърде малка, за да стъпи на световния подиум, но Дева вече стремглаво върви по стъпките на майка си, като привлича много внимание върху себе си.

 

 

Точно както своята майка, така и Дева вече работи с модния идол Dolce & Gabanna, като през пролетта тя стана лице на нов аромат на бранда, съобщава EVA.bg.

 

Това е първата ѝ рекламна кампания, но със сигурност няма да бъде последната. Снимките на дъщерята на една от най-красивите жени в света ще бъдат представени след година, което означава, че догодина лицето на Дева Касел ще краси много витрини.

 

От EVA.bg припомнят, че Дева приковава погледите още по време на мъжката Седмица на модата в Милано, когато стои на първия ред, за да гледа представянето на колекцията на Dolce & Gabanna за пролет/лято 2020 година.

След публикуване на снимки от събитието, всички в социалните мрежи коментират, а самата Дева има хиляди почитатели. Срещат се възклицания като: „Одрала е кожата на Моника Белучи!“, „Красавица като майка си!“, „Гените не лъжат“. OFFNews