Хотелиер на Слънчев бряг посяга да ритне туристка от Израел

  12 Юли 2019, 11:15     6533      0

Снимка: OFFNews

Нов скандал може да донесе много сериозни репутационни щети на българският туризъм. В Израел медиите и цялото общество са скандализирани от видео, на което хотелиер от 4-звездния хотел Best Western Plus Premium Inn в Слънчев бряг посяга да ритне туристка. Случката се развива пред две малки деца.

Израелските медии са категорични, че дамите - туристки от Израел - са били измамени, обиждани и че спрямо тях е упражнено насилие в иначе висококатегорийния хотел.

Двете жени с две деца от Тел Авив си резервирали и платили луксозен апартамент във въпросния хотел на Слънчев бряг. Когато пристигат на място обаче, се оказва, че в него са настанени други туристи.

Според медиите от Израел представител на хотела, който в част от информациите е посочен и като собственик, им предложил да ги настани в по-малка стая в друг хотел, защото в неговия нямало места.

След като жените отказали, се стигнало до опит на родния туристически бизнесмен да ритне една от дамите.

OFFNews потърси коментар от Best Western Plus Premium Inn, но от хотела бяха категорични, че само собственикът можело да дава информация, а него го нямало и не се знаело кога ще се върне.

От Министерството на туризма обясниха пред медията ни, че случаят се проверявал и че по-късно щели да излязат със становище.

Ето и "рекламен" репортаж за родния туризъм:

 

OFFNews