Изложението за суперавтомобили Cars & Coffee идва в България

  23 Май 2018, 10:40     1216      0

Снимка: vesti.bg

В събота, 2 юни, ще се състои първото по рода си изложение на суперавтомобили у нас. България се присъединява към останалите над 40 държави от общността Cars & Coffee в Европа, Америка, Азия, Африка и Близкия Изток, в които франчайзът вече има дългогодишни традиции и в които се провеждат общо над 120 събития годишно.

На събитието в България всички запалени автомобилни ентусиасти ще имат възможност да разгледат отблизо някои от най-редките модели автомобили в света с двигатели от над 500 конски сили. , а собствениците им да се срещнат при закрити врата и да създадат контакти едни с други в неформална, приятелска атмосфера. На Cars & Coffee Bulgaria ще бъдат събрани над 30 дизайнерски, колекционерски, спортни и класически (ретро) коли на марки като Lamborghini, Ferrari, McLaren, Rolls-Royce, Bentley, Bugatti, Aston Martin и селектирани модели на Porsche, Mercedes и Jaguar.

Първата част на събитието ще е за одобрените да участват в проекта, тя ще се проведе при закрити врати. За масовата публика е важно, че между 17 и 19 ч. суперавтомобилите ще бъдат изложени пред зала “EFE” на хотел ”Маринела“. /vesti.bg