Събота, 31 Oct 2020
           
Новини

Борисов за Божков: На човек с 18 обвинения ли да отговарям? (ВИДЕО)

  07.06.2020 13:26  
Борисов за Божков: На човек с 18 обвинения ли да отговарям? (ВИДЕО)

Премиерът Бойко Борисов застана твърдо зад своя директор на правителствената пресслужба Севделина Арнаудова, която преди ден бе мишена на компроматната атака на обвиняемия Васил Божков.

"Севделина прави страхотни неща. Не искам да влизам в играта. На човек с 18 обвинения ли да отговарям?", отсече Бойко Борисов. "Гледам направеното - фантастични неща сме направили, никога не са правени. Не са могли", заяви премиерът по време на инспекцията на третия лъч на метрото. Червената бюлетина на Божков се вижда в сайта на Интерпол. Това е играта. Кой да се състезава с нас?", добави премиерът.

Запитан дали е разговарял със сръбския президент Александър Вучич, който преди дни беше у нас, за Цветан Василев, премиерът отрече. "Има процесуално следствени действия, тези хора са клиенти на правосъдието, а не наши", добави Борисов.

"Червената бюлетина на Божков се вижда в сайта на Интерпол", категоричен беше Борисов по адрес на укрилия се в Дубай хазартен бос. "Нека да оставим на хората, които се занимават с това - прокурори, съдии, следователи, полицаи - да завършат целия този процес и тогава да дойдете да ме питате", категоричен беше министър-председателят.

"След месец и половина-два софиянци ще бъдат доволни", върна се той на темата на инспекцията, а именно - новата отсечка на Метрополитена от "Красно село" до "Хаджи Димитър".

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/2779370372291015/?t=4


Анкета

Подкрепяте ли носенето на маски на открито?


Резултати