Четвъртък, 23 Мар 2023
           
Спорт

Betenemy: WINBET предлага един от най-добрите раздели с еСпортове за България

  05.11.2020 13:11  
Betenemy: WINBET предлага един от най-добрите раздели с еСпортове за България

 

 

Електронните спортове продължават своя възход и можем да видим, че феновете получават да се увеличават с всеки изминал ден. Причината за тези невероятни успехи идват с факта, че зад това мистично име стоят големите и добре познати компютърни игри, които мнозина са играли. Благодарение на тази популярност и възможността да се премерват сили, много скоро се появиха първите турнири, които търсеха най-добрите играчи.

Еволюцията на електронните спортове започна да се засилва с все по-високите интернет скорости и подобряването на разнообразните гейминг платформи. Търсенето на най-добрите играчи даде шанс за провеждането на турнири, първите такива привлякоха огромен зрителски интерес, което мотивира опитът да се повтори, а след няколко години се превърна в абсолютно легитимен спорт с достатъчно събития в календара с разнообразие от заглавия и хиляди играчи.

Дори и докато четете тези редове, някъде се провежда поредният турнир на заглавия като Counter-Strike:GO, Dota 2, League of Legends, FIFA и още много други. Беше необходимо малко време, за да може тази платформа да привлече спонсори, да спечели вниманието на рекламистите и в последствие да мотивира различни технологични компании да създават професионална геймърска периферия.

Огромният зрителски интерес мотивира и букмейкърите да се включат и да признаят електронните спортове за легитимна дисциплина. Електронните спортове заемат основно място в платформата на Winbet, където забелязваме и опцията за пряко предаване. Към момента можем да забележим и наличието на winbet промоционален код за още по-добри условия при поставянето на спортен залог.

Сред популярните заглавия можем да забележим присъствието на стратегически игри като Rainbow Six, Star Craft 2 и Overwatch. Рецептата за успех на този вид забавление, както за зрителите, така и за почитателите на риска, може да се открие в динамиката на този спорт. Можем да забележим, че всеки рунд е с продължителност между 5 и 20 минути, в зависимост от играта. Електронните спортове са изключителни отборни спортове, където индивидуалистите просто нямат шанс за успех.

В повечето случаи можем да забележим, че отборите са принудени да играят в екип, а когато една стратегия не проработи, веднага се сменя със следващата и това продължава, докато не се намери правилната или единият отбор не изгуби. Не трябва да забравяме, че електронните спортове изискват много време в тренировки, изключителни рефлекси на играчите и достатъчно добър поглед над играта.

И докато професионалният спорт изисква интегрираните на играчите от най-ранна възраст, електронният спорт е отворен за всички почитатели, които някога са заставали пред компютър и са се забавлявали с приятели. А що се отнася до самите турнири, те винаги имат професионален коментар, достатъчно впечатляващи наградни фондове и огромен зрителски интерес. Оказва се, че благодарение на тези качества, все повече зрители са готови да правят спортни прогнози и да инкасират печалби.

Ето защо и пазарите в платформата на Winbet са толкова разнообразни. Можем да видим как в електронни спортове като CS:GO се правят прогнози за победител, хендикап пазари и още много други. Същото откриваме и в другите електронни спортове. Истината е, че изненадите в електронните спортове никога не приключват. Понякога фаворитите в един турнир могат да приключат участието си в самият старт на играта, а най-важното е, че вече все по-често излизат нови игри, които да предложат още повече адреналин в играта.

 В платформата на родния букмейкър това е само една категория, а що се отнася до количеството, то наистина впечатлява. Откриваме секция с футбол, баскетбол, тенис, бойни спортове, хокей и много други, чиято основна задача  е да предоставят възможно най-чистия спортен адреналин за феновете си.


Анкета

За коя партия ще гласувате на изборите на 2 април?


Резултати