Петък, 14 Май 2021
           
Бизнес

Т MARKET откри своя първи магазин в Свиленград

  14.04.2021 11:06  
Т MARKET откри своя първи магазин в Свиленград

Т MARKET откри своя първи магазин в Свиленград. Това е 44-тият град в страната, в който компанията стъпва, а общият брой на обектите вече е 89.

Новият обект беше открит от Петър Павлов, генерален директор и Илия Белев, оперативен директор.

„Щастлив съм, че въпреки продължаващата усложнена ситуация, свързана с пандемията, T MARKET постоянно се развива, а семейството на Максима България се разраства, както с нови служители, така и с нови клиенти“, заяви Петър Павлов, генерален директор на Максима България.

Новият магазин Т MARKET в Свиленград разкрива 23 нови работни места в града, а цялото семейство на Максима България вече наброява над 2 300 души.

„Бих искал да благодаря на всичките ни колеги за полаганите неуморни усилия в ежедневната им работа и да призова клиентите ни да се пазим взаимно, спазвайки противоепидемичните мерки и подхождайки толерантно към другите“, сподели Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите на Максима България.

T MARKET присъства на българския пазар от 2005, като за 15 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства, а заедно с това се увеличава и броят на разкриваните работни места в страната. Към момента за компанията работят над 2 300 служители, превръщайки T MARKET в един от най-големите работодатели в България. /economy.bg