Сряда, 27 Oct 2021
           
Бизнес

Kaufland в партньорство с Glovo за онлайн пазаруване

  21.09.2021 14:49  
Kaufland в партньорство с Glovo за онлайн пазаруване

Kaufland България вече предлага услугата си за онлайн пазаруване в партньорство с платформата за доставки Glovo. Възможността за онлайн поръчка на хранителни продукти от търговската верига през досегашната платформа foodpanda е преустановена в резултат на придобиването на foodpanda от Glovo. Клиентите на Kaufland могат да продължат да пазаруват в електронния магазин на търговската верига, достъпен през платформата на Glovo. 

Услугата за онлайн доставки на Kaufland стартира през лятото на 2020 година в 4 града в страната. Само за една година търговската верига значително разшири мрежата си за онлайн пазаруване, като към днешна дата от електронния магазин на Kaufland могат да се възползват жителите на 10 града в България: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Перник, Благоевград и Хасково. До края на 2021 година Kaufland планира да разшири услугата си и в други градове в страната. 

В електронния магазин на Kaufland клиентите могат да намерят разнообразие от над 5 000 артикула от всички продуктови категории - млечни и месни продукти, свежи плодове и зеленчуци, био и специализирани храни, консерви, напитки, кафе, захарни изделия, дрогерийни стоки и козметика, продукти за бебето и детето. Полезни предложения за домашните любимци, както и за грижата за дома допълват онлайн асортимента на търговската верига. 

Всеки, който желае да пазарува онлайн, трябва да се регистрира през интернет страницата или мобилното приложение на Glovo, да въведе адреса си на доставка и да избере секция „Супермаркет“. За удобство на клиентите няма изискване за минимална сума на поръчката. Kaufland и Glovo се стремят доставката да бъде осъществена максимално бързо. Продуктите се доставят при спазване на всички мерки за безопасност, а при онлайн плащане на поръчката клиентите могат да се възползват и от безконтактна доставка. 

Чрез развиването на своя онлайн магазин Kaufland България се стреми да бъде по-близо до своите клиенти и да им предоставя бърз, лесен и удобен достъп до разнообразието от качествени и свежи продукти, които веригата предлага.