Петък, 20 Май 2022
           
Развлечения

България скоро ще има достъп до Disney+

  26.01.2022 16:24  
България скоро ще има достъп до Disney+
  iStock

Още преди пандемията да настъпи и всички да си останем у дома, беше ясно, че бъдещето на стрийминг платформите ще бъде доста бляскаво.

След успеха на Netflix от Disney решиха да им дадат сериозен отпор, пускайте своя собствена стрийминг платформа - Disney+. Тя заработи в САЩ от ноември 2019 г., като за тези три години абонатите станаха милиони, а и услугата беше пусната на повече територии.

Но все така не беше ясно кога точно и тук, в България, ще имаме достъп до Disney+. Е, вече е ясно и за щастие няма да се наложи да чакаме кой знае колко дълго.

Това лято стримийнг платформата ще разшири обхвата си в още 42 страни, сред които е и България. Към момента няма точна дата, на която Disney+ ще стане достъпна, но предполагаме, че това ще се разбере в идните месеци.

Част от голямото съдържание на платформата ще бъде запълнено от продукции на Disney, Pixar, Marvel, Star Wars и National Geographic. Румъния, Сърбия, Северна Македония и Гърция също ще бъдат част от страните, в които Disney+ ще заработи това лято. /lifestyle.bg


Анкета

Трябва ли да забраним вноса на руски петрол и газ?


Резултати