Събота, 26 Nov 2022
           
Развлечения

Седмицата на модата в София стартира на 30 март, обещава грандиозна модна програма

  29.03.2022 16:52  
Седмицата на модата в София стартира на 30 март, обещава грандиозна модна програма

Седмицата на модата в София стартира на 30 март (сряда). След 2-годишно прекъсване заради пандемията столицата отново ще бъде център на най-новите модни находки, представени от популярни родни дизайнери, както и чужди гости.

Откриването на Sofia Fashion Week SS 2022 е поверено на украинската дизайнерка Лара Коротенко в колаборация с полски бранд, като по този начин заедно ще "разкажат" модна приказка за Украйна, красотата и войната.

Втората вечер - на 31 март (четвъртък), ще стартира с булчинската колекция на Стоян Радичев. Освен това публиката ще види и haute couture мода, както и луксозни аксесоари.

 

Анита Иванова

 

От 30 март до 3 април всички гости и жители в София ще могат да се насладят и на "модната улица" POP-UP Store - точно до Street Lounge Hotel Marinela, където ще мога да видят моделите от колекциите на Sofia Fashion Week, както и други ексклузивни брандове.

На 2 април (събота) наградените за Стилист, Гримьор и Коафьор на Code Fashion Awards 2022 - Кристиан Пижов, Микеле и Момчил Спасов, ще предложат моден workshop в pop-up store-а.

На 3 април е предвидено закриващо коктейл парти с Dj Zlatina Dimitrova. 


Анкета

Доволни ли сте от изборите?


Резултати