Сряда, 04 Oct 2023
           
Развлечения

От 27 май започва четвърти сезон на Stranger Things

  25.05.2022 10:35  
От 27 май започва четвърти сезон на Stranger Things

Чакаме четвърти сезон Stranger Things от прекалено дълго време - от трети изминаха почти три години, пише lifestyle.bg

В реалния живот може и да е минало толкова много време, но в сериала не е, защото действията ще започнат едва шест месеца след тези в трети. И сме вече много нетърпеливи, защото бяхме подразнени с цели осем минути от първия епизод.

От Tudum разбираме, че дългото чакане си е заслужавало, защото деветте епизода на четвърти сезон ще са чудовищно дълги. Първите шест епизода са със средна продължителност от 1 час и 15 минути, което си е доста за сериал. Но седми ще бъде дори по-дълъг - 1 час и 38 минути.

Именно те ще бъдат пуснати в Netflix от 27 май. За заключителните три обаче ще трябва да почакаме малко повече от месец. Да, няма да е малко, но и последните два епизода ще бъдат направо цели филми.

Епизод осем ще е с продължителност от 1 час и 25 минути, докато последният, девети, ще спре часовника на внушителните 2 часа и 30 минути. Не само времетраенето е впечатляващо, но и бюджетът.

От Forbes разбираме, че всеки от епизодите е струвал на Netflix по 30 милиона долара. Е, чакането съвсем скоро ще свърши, защото в света на Stranger Things се потапяме на 27 май.


Анкета

За кого ще гласувате за кмет на София?


Резултати