Вторник, 27 Фев 2024
           
Политика

Възстановеният Кирил Добрев търси пътеводителя на Позитано 20

  25.08.2022 15:17  
Възстановеният Кирил Добрев търси пътеводителя на Позитано 20

Кирил Добрев дойде на днешното заседание на Националния съвет. Това е първото му участие след като бе изключен и след това възстановен от съда. Днес съм дошъл да видя каква политика ще провежда моята партия БСП, обяви на влизане в партийната централа той. Добрев иска да разбере дали столетницата ще се съюзява с партиите на протеста, които протестират срещу Газпром или ще пише писма до Русия да се събират заедно. Едно от двете лица на тандема Нинова - Методиев е лицемерно и искам да разбера кое е лицемерното лице днес, обяви социалистът.

За четвърти път се явяваме с едни и същи хора начело, каза той и сподели, че не очаква по-добри резултати за партията след предсрочния вот. Впечатлен е обаче от водаческата позиция на Корнелия Нинова в Благоевградско. Там я очакват с фанфари и овации, изтъкна с ирония Добрев.

Той каза още, че Борислав Гуцанов подготвил пак документи за изключването му и му е интересно да види дали новото му изключване ще влезе в днешния дневен ред.

Филип Попов заяви, че вижда хубава листа на БСП във Видин. Напрежение в БСП винаги е имало, но то било заради личностни интереси. Партията обаче се справяла с тези процеси. Левицата ще води позитивна кампания. Попов също се застъпи за преговори с "Газпром".

news.bg


Анкета

Чакате ли ротацията на правителството?


Резултати