Петък, 01 Дек 2023
           
Бизнес

Ден на отворените врати във Vivacom Art Hall Oborishte 5

  30.01.2023 09:22  
Ден на отворените врати във Vivacom Art Hall Oborishte 5

Галерия Vivacom Art Hall Oborishte 5 има удоволствието да Ви покани на „Ден на отворените врати“ на 31.01.2023 от 15:00 ч до 20:00 ч.

На това 1-во специално издание на събитието, ще имате възможността да разгледате и оцените потенциала на прекрасното пространство с над 90-годишна история, да се срещнете с нашите арт експерти, както и с нашите събитийни партньори, за да научите за целия възможен спектър от услуги, които галерията предлага.

“Салонната зала" и “Зала Галерия”, заедно с прилежащото фоайе, бар, гардероб, гримьорна, паркинг, сервизно помещение и директен изход към ул. Оборище 5, я правят идеална и предпочитана за различен тип събития: провеждане на  големи художествени изложби, корпоративни вечери, срещи на културни дейци, концерти, награждавания, ревюта, развлекателни и културни събития, тийм билдинг, детски художествени академии и много др.

Галерията е артистичен дом за значими изложби и имена от родната арт сцена като Павел Койчев, Греди Асса и Хубен Черкелов,  D'Neycho и млади български артисти като Константин Константинов, Мика Сав, Илияна Илиева, Nikyoto. Представяни са големи графични експозиции на Пикасо, Дали, Шагал и Миро, и известни съвременни артисти като Деймиън Хърст, Хънт Слонъм, Конър Брадърс, Райнер Легеман, Стивън Уилсън, Кристо и Жан-Клод, Мистър Брейнуош и др.

Заповядайте на 31.01.2023 г. от 15:00ч. до 20:00ч., за да Ви представим възможностите на нашите зали.


Анкета

Трябва ли да подаде оставка вътрешният министър за насилието?


Резултати