Неделя, 24 Сеп 2023
           
Коментари

Христо Петров: Зад Възраждане стоят българските служби, а техният лидер се казва Румен Радев

  01.06.2023 19:09  
Христо Петров: Зад Възраждане стоят българските служби, а техният лидер се казва Румен Радев

„Целувката между г-н Радев и Гешев доста повече би ме отвратила“, коментира пред бТВ депутатът от ПП-ДБ - Христо Петров, по повод изказване на президента Румен Радев. 

„Формацията беше създадена от Кирил Петков и Асен Василев с подкрепата на Румен Радев. Отчитам го като моя лична вина, че съм се заблудил по отношение на президента“, допълни той.

Той коментира днешните сблъсъци в парламента между депутати от ПП-ДБ и „Възраждане“.

„Един човек и една партия излиза и казва „няма да разрешаваме на тези да говорят, защото не ни харесва“, „ще направим преврат, ако първата и втората партия направят правителство“. Къде е прокуратурата тук, къде е ДАНС. Това е призив към насилие, към преврат“, каза Христо Петров.

 По думите му „Възраждане“ не са създадени да управляват.

„Те са създадени, за да разрушат малкото, което е постигнато през последните 25 години в България. Зад тези хора стоят българските служби, а техният лидер се казва Румен Радев, така че никак не е лесно да бъдат спрени“, допълни Петров.

„По време на предизборната кампания всички от ПП и ДБ обикаляхме цяла България казвахме на нашите избиратели „гласувайте за нас, ще спечелим и ще накараме ГЕРБ да ни подкрепят“. Ние не спечелихме, но след всички преговори накарахме ГЕРБ да ни подкрепят“, заяви Ицо Хазарта.


Анкета

Започва ли гангстерска война след убийството на Алексей Петров?


Резултати