Петък, 29 Сеп 2023
           
Спорт

Георги Миланов може да подсили кипърски гранд

  14.09.2023 14:16  
Георги Миланов може да подсили кипърски гранд

Бившият национал Георги Миланов е близо до договор с нов клуб. 31-годишният халф е свободен агент, откакто напусна Ал Дафра, с който изпадна от елита на Обединените арабски емирства. Имаше вариант Миланов да се завърне в Левски, но преговорите между двете страни не се развиха положително, пише NEWS

Наскоро се заговори, че опитният полузащитник ще подсили Хебър, но в последните часове той води интензивни преговори с кипърския АПОЕЛ и се очаква сделката скоро да бъде финализирана.

Ако премине в кипърския гранд, Миланов ще стане съотборник с Георги Костадинов. Бившият капитан на националния тим се е изказал ласкаво за офанзивния халф, който през цялото лято поддържа форма самостоятелно.

За да предложи договор на Миланов, АПОЕЛ ще трябва да освободи някой от чужденците в състава си, защото в момента квотата за иностранци е запълнена.

Трансферният прозорец в Кипър затваря след няколко дни, но местните клубове имат право да картотекират свободни агенти до 30 септември. По-рано днес стана ясно, че АПОЕЛ се интересува и от друг български футболист. Клубът от Никозия иска да привлече таланта на ФК ЦСКА 1948 Стоян Стоичков.