Петък, 01 Дек 2023
           
Спорт

Николай Панайотов: Очаквам отборът да се вдигне психически след последния мач

  21.09.2023 16:23  
Николай Панайотов: Очаквам отборът да се вдигне психически след последния мач

Старши треньорът на ЦСКА Николай Панайтов говори пред медиите преди домакинството на Черно море. 

"Очаквам отборът да се вдигне психически след последния мач и да покаже добро лице. Определено времето ни беше два дни по-малко за нас, опитахме се да коригираме някои неща и се надяваме да се получат", започна Панайотов. 

"За мен Илиан Илиев е един от най-добрите треньори в България. Отборът му винаги е дисциплиниран, очаквам интересен мач, но въпреки това се надяваме да бъдем по-добрият отбор и да победим."

"За мен също беше учудващо с оглед на това как виждах футболистите си да тренират. Бях убеден, че ще влезем в мача изключително мотивирани. Имаше пропуски, анализирали сме, видели сме си грешките."

"Надяваме се това да се случи. Нормално когато техният отбор е граден от дълги години да дойдат и резултатите. За мен е важно нашият отбор да се представи по най-добрия начин и да излезем победители"

"Георги Русев е готов на 100%. Имаме лек проблем с Антонио Вутов, ще решим днес до края на деня дали ще може да го използваме"

"Какво значи да повлияят целите. Те са професионалисти. Те са тук, за да покажат и техните имена, да покажем, че заедно можем да вървим напред. Смятам, че с времето нещата ще се наредят."

"Винаги един треньор срещу даден противник трябва да търси изненада. Нормално е всеки един треньор да търси слаби места на противника."