Петък, 01 Дек 2023
           
Бизнес

Менторска програма „Лидери на бъдещето“ за студенти или наскоро завършили

  20.11.2023 19:36  
Менторска програма „Лидери на бъдещето“ за студенти или наскоро завършили

С радост съобщаваме, че до 30 ноември се набират студенти и наскоро завършили за  менторската програма “Лидери за бъдещето” . Тя се организира от Българска Чийвнинг асоциация и Британо-българската бизнес  асоциация.

Тази година програмата се финансира от българския бизнес. Предоставяме  поканата за регистрация за следващата група наставлявани. Подборът  и свързването с ментор ще се прави паралелно до изчерпване на ресурса от ментори!

линк за регистрация: https://forms.gle/4Ka6i4YzZgK1DPpf6

За повече информация https://cheveningbg.org/

 

Покана за участие в безплатната менторската програма “Лидери на бъдещето”

????Ти си студент или наскоро завършил университет?

????Искаш да дадеш тласък на професионалното и личностното си развитие и да работиш с ментор, специалист в същата сфера?

❗Още имаш шанса да кандидатстваш за безплатната менторската програма “Лидери на бъдещето” (Shapers of Tomorrow) на Българска Чийвнинг асоциация, като попълниш кратката форма тук до 30 ноември:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQ9Ybt9GKEchPpzMdJLIDqaVfjMM98qMON5ErssuvY9NShBA/viewform

Ние от Българска Чийвнинг асоциация се заемаме с това да направим връзката с най-добрия ментор за теб. Програмата включва минимум пет срещи за периода между ноември 2023 и април 2024 г, които се провеждат когато и където е удобно за теб и ментора.

“Лидери на бъдещето” е създадена с подкрепата на UK Chevening Alumni Program Fund в сътрудничество с Британско-българската бизнес асоциация и Британско посолство в София.

✍ При въпроси, не се колебайте да ни пишете на [email protected]

Поздрави,

Българска Чийвнинг асоциация