Четвъртък, 02 Май 2024
           
Новини

Издирват млада жена от столичния квартал „Обеля“

   
Издирват млада жена от столичния квартал „Обеля“

Близки, приятели и познати издирват жена от София. Тя се казва Вилма, на 27 години, изчезнала е в столичния квартал "Обеля - 1".


В социалните мрежи се появиха снимки на жената с молба за помощ. Нейна приятелка съобщава, че Вилма е изчезнала на 21 януари около 15:30 часа около блок 104. 

Жената казва на баща си, че отива до магазина, който е в близост до тяхното местоживеене, на 5 минути разстояние. Минават часове, но Вилма така и не се прибира вкъщи. Телефонът на жената е изключен, близките й споделят, че нямат никакъв контакт с нея.

Бащата на Вилма отива в полицията, за да съобщи за изчезването, но понеже тя е пълнолетна, казват че трябва да минат 24 часа. Минавайки периодът от 24 часа, все още няма никакъв контакт с нея и е в неизвестност.

Подаден е вече сигнал за издирване в полицията, откъдето е съобщено, че единственото нещо което могат да направят е да я уведомят, ако случайно попаднат на нея, че я издирват и ако желае да се прибере вкъщи. След като баща и е попитал дали е възможно да се проследи телефонния ѝ номер, да се види къде е последното и местонахождение от полицията му отговарят, че те нямали право да проследявали телефонни номера.  

Близките й молят за съдействие, Вилма е била облечена спортно с анцунг и яке.


Анкета

За кого/как ще гласувате на предсрочните парламентарни избори на 9 юни?


Резултати