Петък, 10 Май 2024
           
Политика

Възраждане изключи трима депутати, предложили предатели в СОС

   
Възраждане изключи трима депутати, предложили предатели в СОС
  BGNES

Парламентарната група на ПП "Възраждане" изключи тримата депутати, които са номинирали за общински съветници предателите в Столичния общински съвет.. 

Местната структура на "Възраждане" в София е поискала депутатите, номинирали предателите, да поемат отговорност. А днес е решено тримата депутати Иво Русчев, Николай Дренчев и Александър Арангелов да бъдат изключени. Отлюспването им обяви на брифинг в Партийния дом лидерът на партията Костадин Костадинов на брифинг в Народното събрание.

Финансови стимули пред честта избрали четиримата общинари на Възраждане в СОС, е тълкуванието на Костадинов за ситуацията. Вчерашното разпределение на постове в СОС приличало на делене на парчета от баницата.

Но от тук нататък останалите съветници на "Възраждане" трябвало да работят двойно и тройно. Костадинов предвижда безобразно крадене в следващите години - "Бог да пази София", смутен е лидерът.

Тримата изключени решили да останат в Народното събрание. На което Костадинов реагира категорично: "Предателство не се прощава."


Анкета

За кого/как ще гласувате на предсрочните парламентарни избори на 9 юни?


Резултати