Вторник, 30 Апр 2024
           
Новини

Иван Гешев ще съди за клевета министъра на правосъдието Атанас Славов

   
Иван Гешев ще съди за клевета министъра на правосъдието Атанас Славов

Иван Гешев ще съди за клевета министъра на правосъдието Атанас Славов. Това стана ясно от позиция на Движение „Справедливост за България", разпространена до медии.

Ето я и цялата позиция:

"Както обещах, смятам да съдя всички лъжци. Яростната медийна атака срещу "Граждански блок" и мен персонално означава, че политическият буклук се е уплашил от хората. Уплашил се е, че ще го изметат и вкарат в затвора, където му е мястото.

Днес заявявам, че ще предам на съд за клевета Емануил Йорданов и министъра на правосъдието Атанас Славов, както и че ще направя същото и с всеки следващ лъжец. Въпреки, че за Славов не знам дали може да осъзнава свойството и знамението на извършеното от него, предвид обстоятелството, че заяви, че съм Господ. Очаквам неговата вменяемост да бъде изследвана, чрез съдебно- психиатрична експертиза в хода на съдебното производство.

Според генерал Патън, ако се въргаляш в калта с прасе, ти ще се окаляш, а на него ще му хареса. Е, нека се търкалят на воля. Тъжното е, че ни управлява политически отпадък който превръща държавността ни в руини. Затова, за да оцелеем като нация и държава, трябва да ги изхвърлим на бунището на историята."