Сряда, 08 Май 2024
           
Бизнес

Revolut пуска мобилна услуга за данни в Обединеното кралство

   
Revolut пуска мобилна услуга за данни в Обединеното кралство

Дигиталната банка Revolut ("Револют") ще предлага eSIM и планове за данни на своите клиенти в Обединеното кралство, съобщиха от компанията. Revolut eSIM ще позволява на клиентите на компанията да използват мобилни данни като местни жители и да поддържат връзка без непредвидени такси за роуминг и прекъсвания.

Клиентите на компанията в Обединеното кралство ще имат достъп до eSIM, независимо от техния план още тази седмица. Те ще могат да допълват данни без нужда от физическа SIM карта. Свързването на eSIM дава възможност на клиентите на Revolut да използват приложението, без да използват своите мобилни данни, така ако клиент на Revolut се намира в държавата и няма достъп до данни, въпреки това ще може да използва своето приложение Revolut, както и всички негови продукти и функции.

 

С eSIM, инсталиран чрез приложението Revolut, клиентите с план Ultra ще получат достъп до 3GB мобилни данни за глобална употреба, с непрекъснато опресняване всеки месец. Клиентите от Обединеното кралство, които инсталират новата си eSIM карта до 1 май 2024 г. ще могат да се възползват от въвеждаща оферта от 100 MB глобални данни без разходи.

Елиас Саду, продуктов собственик на eSIM в Revolut, коментира: "В Revolut използваме технологията, за да опростим живота на нашите клиенти и точно това постига нашата eSIM. Той предлага безпроблемен достъп до мобилни данни, елиминирайки неудобството от високите цени или необходимостта от закупуване и организиране на физическа SIM карта."