Понеделник, 29 Апр 2024
           
Коментари

Божанков: Цончо Ганев е истински мъжкар, с тази строга прическа лъха на тестостерон

   
Божанков: Цончо Ганев е истински мъжкар, с тази строга прическа лъха на тестостерон

Депутатите приеха на първо четене законопроекта за насърчаване на научните изследвания и иновациите, чийто вносител е Министерският съвет.

Вчера депутатите започнаха дебатите по предлаганите текстове, но пленарното време не стигна, за да вземат отношение всички желаещи и проектът да бъде гласуван.

Бе гласувано и срокът между двете четения да бъде три седмици.

В хода на дискусиите Манол Пейков от ,,Да, България'' се обърна към Цончо Ганев и групата на „Възраждане“: „Колкото пъти извадите от джобчето портативната писалчица, за да напишете на дъската на живота думата „патриотизъм“, толкова пъти прозира отдолу думата „Путин“ и думата „подлога“. Моля, придържайте се към по-прости и разбираеми за колегите ви понятия“.

„Обидно е за институцията парламент да говорят хора, които са в нетрезво състояние, крещят, залитат, едвам ходят, с едни и същи дрехи една седмица, вмирисани, гнусни. Наздраве, Маноле!“, отвърна Ганев.

Явор Божанков също се изказа от трибуната:

„Цончо Ганев е истински мъжкар, с тази строга прическа лъха на тестостерон. В речника срещу думата „мъжкар“ стои негова снимка, с излизанията му на трибуната комплексира всички мъже в залата.“

„Цончо Ганев се пръска с парфюм „Тройнор“ и не може обонянието му да усети финеса на френските парфюми – това е негов проблем", допълни още Пейков.

Стоян Таслаков пък заяви, че в залата се е заселил „облак от винарки“.

eurocom.bg