Събота, 27 Апр 2024
           
Развлечения

Камерън Диас и Бенджи Мадън посрещнаха второто си дете

   
Камерън Диас и Бенджи Мадън посрещнаха второто си дете

Камерън Диас и нейният съпруг, членът на Good Charlotte Бенджи Мадън, посрещнаха второто си дете. "Развълнувани сме да обявим раждането на нашия син, Мадън. Той е невероятен и сме толкова щастливи, че е с нас", написа самата актриса в Инстаграм, пише БГНЕС.

Тя добави, че няма да публикува снимки на бебето, защото иска да защити правото му на лична безопасност. Въпреки това тя каза, че синът й е "ужасно сладък". Диас също отново отбеляза, че е много щастлива и благодарна. Камерън Диас и Бенджи Мадън започнаха да се срещат през 2014 г., а през 2015 г. официално станаха съпруг и съпруга.

Няколко години по-късно, в началото на 2020 г., двойката обяви раждането на първата си дъщеря Радикс, която е от сурогатна майка. Камерън имаше затруднения със зачеването на дете, актрисата дори премина няколко курса на хормонална терапия, за да забременее чрез ин витро, но всички тези опити бяха неуспешни.

Диас се е посветила на семейството си, и в името на това да бъде майка и съпруга тя реши да пожертва кариерата си в Холивуд.