Събота, 27 Апр 2024
           
Развлечения

Той ли ще е новият Джеймс Бонд

   
Той ли ще е новият Джеймс Бонд

Арън Тейлър-Джонсън е спряган за новия агент 007. Слуховете около следващия Джеймс Бонд тръгнаха миналата седмица, след като британският таблоид The ​​Sun публикува материал, в който се казва, че 33-годишният британски актьор е получил предложение за ролята.

The Sun съобщи, цитирайки неназован източник, че Арън ще стане Бонд, ако пожелае. Официалната оферта била на масата и се чака само отговорът на актьорът, твърди вестникът.

 

Арън Тейлър-Джонсън

Guliver/Getty Images

 


Слуховете идват след години на спекулации кой ще поеме емблематичната роля след последното участие на Даниел Крейг като Джеймс Бонд в „Няма време за умиране“ от 2021 г.

Източник, запознат със ситуацията, коментира пред CNN, че Арън Тейлър-Джонсън не е избран за ролята на Бонд. Източник от продукцията потвърди тази информация пред BBC News и отрече слуховете за кастинг на актьора за ролята на прословутия агент 007.
 

 

Арън Тейлър-Джонсън

Guliver/Getty Images



Възможният кастинг на Тейлър-Джонсън доведе до тенденцията на хаштага #BoycottJamesBond в X, а феновете обявиха, че повече няма да гледат поредицата, ако актьорът бъде избран за главната роля.