Събота, 27 Апр 2024
           
Развлечения

Федерални обискират домовете на рапъра Diddy

   
Федерални обискират домовете на рапъра Diddy

Последните няколко месеца са доста турбулентни за рапъра Diddy. През ноември миналата година бившата му приятелка Каси го обвини в сексуален тормоз и изнасилване.

Тогава обаче нещата утихнаха сравнително бързо, защото двамата достигнаха до споразумение извън съда. Но последваха още обвинения срещу рапъра, като едно от тях бе от продуцента Родни Джоунс.

Той обвини Diddy в тормоз и трафик на хора, което бе петото обвинение срещу него. И на фона всичко това разбираме, че федерални агенти са претърсвали имоти на Diddy в Лос Анджелис, Ню Йорк и Маями.

Властите казват за момента само, че претърсванията са във връзка с настоящо разследване и скоро ще дадат повече информация около случващото се, пише The Hollywood Reporter.

Оказва се обаче, че рапърът може и да не е стоял и чакал федералните да обискират домовете му. Според People, един от частните самолети на Diddy е бил проследен да лети от Калифорния до остров Антигуа в Карибско море.

От снимки на рапъра, направени на летището в Маями, става ясно, че той не е бил на борда на самолета, който е кацнал в Антигуа, но остава мистерия кой е бил на борда му.

Източник: Lifestyle.