Събота, 27 Апр 2024
           
Развлечения

Трите деца на Майкъл Джексън в Лондон за мюзикъла MJ: The Musical

   
Трите деца на Майкъл Джексън в Лондон за мюзикъла MJ: The Musical

По случай пристигането в Европа на мюзикъла, посветен на Краля на попа, трите деца на Майкъл Джексън се събраха отново заедно в Лондон, пише Dariknews

Тримата американци се отправиха към Лондон, за да присъстват на представлението "MJ: The Musical" в театър "Принц Едуард".

За Принс, Парис и Биджи (известен като "Бланкет", а истинското му име е Принс II) е общото събитие е рядко срещано. Дълга коса, вързана назад, и риза в цвят бордо за Принс, дълга коса, разпусната, и бяла риза за Бланкет, рокля с изрязани рамене и видими татуировки за Парис.

Те не си приличат по нищо, но все пак са тримата наследници на единствения и неповторим Майкъл Джексън. Още една причина за наплива на фотографите на червения килим, които не можаха да устоят да не увековечат излизането на триото, които винаги са много дискретни.

Най-младият Джаксън в съдебна битка

Появата на тримата идва само няколко дни след като най-малкият от триото започна съдебно производство срещу баба си. Според "TMZ" Биджи Джексън иска да попречи на майката на Майкъл Джексън, Катрин (93 г.), да използва пари от наследството, за да финансира обжалване на предишно съдебно решение. Въпреки че решението не е подробно описано, изглежда, че то се отнася до продажбата на каталога на Краля на попа, който почина през 2009 г. Въпреки че Принс и Парис не са реагирали, нито са взели участие в тази последна съдебна битка, в която е замесен най-малкият им брат, тази групова изява може да покаже тяхната солидарност.

Без съмнение 21-годишният Биджи може да разчита на подкрепата на по-големите си брат и сестра.