Неделя, 19 Май 2024
           
Новини

Мъж откри следи от стрелба по автомобила си заради паркомясто

   
Мъж откри следи от стрелба по автомобила си заради паркомясто

Мъж откри следи от стрелба по колата си в квартал "Люлин" в София, минути след като оставил 4-годишната си дъщеря в детски център. Една от дупките е по вратата, зад която е детското столче на детето. Случката се разиграва навръх Великден – в събота, пише OFFNEWS.

Потърпевшият Ивайло Колегов разказа, че в събота срещу неделя оставя дъщеря си в детски център в квартала и паркира автомобила си пред жилищен блок в района. Десет минути по-късно намира колата си с две дупки от въдушен пистолет.

"Имаше частно парти, нямаше места пред детския кът и паркирах пред блок 789. Отидохме до къта и попитахме кога ще свърши партито, около 10 минути ни отне. Когато се върнахме при колата, заварих два изстрела с въздушен пистолет или пушка", обяснява Ивайло Колегов.

Първоначално той не е пуснал сигнал в полицията, а е писал за случилото се в социалните мрежи. Б

"Хора писаха, че тук дори са им сваляли номерата. Тези три места, които са разчертани, не са към блока, а са част от улицата. Разчертали са ги и са решили, че това са техни места", коментира пострадалият шофьор.

 

Негови приятели са го посъветвали все пак да подаде сигнал в полицията. Той го е направил в неделя, но е разочарован от реакцията.

"Отношението не беше това, което очаквах, но това ще го спестя. Останах с впечатление, че ме съветват да не се занимавам", коментира мъжът.

От СДВР съобщават, че е образувана преписка и се работи по случая

Преди по-малко от месец отново в "Люлин" жена пострада след като 40-годишен мъж стреля с въздушен пистолет. Пред униформените стрелецът тогава обясни, че се е целил в гарги.