Плеймейтка се снима гола пред храм-паметник „Св. Александър Невски"

  30 Ноември 2018, 15:34     5615      0

Снимка: Facebook

Плеймейтка се съблече гола пред храм-паметника "Св. Александър Невски" дни преди Коледа и скандализира не само вярващите, пише в. "Телеграф".

Тазгодишната Мис Плеймейт Жанета Осипова скандализира обществото с еротични кадри, заснети пред храма. На снимките силиконката позира с изрязано бельо, високи дантелени чорапи и булчинско було. В официалния профил на моделката се появи видео, в което интимничи с младоженеца и се смее на висок глас, докато случайните минувачи в шок наблюдават случващото се.

Плеймейтката е участвала във видео към музикален проект, зад който стои Георги Георгиев - Готи. Именно той и Радо Шишарката успяха да втрещят малки и големи с подигравка с античната крепост Перистера, където заснеха фолкпарче, в което момичета по къси жълти роклички и без сутиени мятат кръшни гьобеци сред археологическите останки от IV век след Христа. Същият стои и в сюжета, разиграл се пред катедралата в София.

В мрежата веднага се заформи дебат между почитателите на Жанета и останалите, някои дори предлагат силиконката да бъде глобена. Повечето се възмущават, че се кълчи гола пред погледите на минувачите, сред които и деца. Плеймейтката с гордост е споделила снимки, на които позира пред храма по дупе./kanal3.bg