Венци Стефанов си хареса "Васил Левски", остава там и през пролетта

  05 Февруари 2018, 14:09     600      0

Снимка: OFFNews

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви, че тимът ще продължи да домакинства на стадион "Васил Левски".

В интервю за "Тема Спорт" Той допълни, че юношите на "белите" Андреа Христов и Стефан Велков ще бъдат трансферирани в европейски клубове.

"Оставаме на "Васил Левски" за пролетта. Ще правим подмяна на основния терен на нашия стадион, но не можем да успеем за толкова кратко време. Трите игрища за школата, които бяхме започнали през есента, ги завършихме. Сега ще правим други.

Може би ще осъществим още един входящ трансфер. А за изходящи има още време, ще видим. Интерес не липсва. Андреа Христов и Стефан Велков ще отидат в европейски клубове. Българските отбори да забравят за тях. Няма шанс! С Галин Иванов ще се видя във вторник. Много е вероятно да остане. Същото важи и за Стефан Велков. Трябва да запазим гръбнака на отбора.

За съжаление не успях да гледам контролите на лагера в Турция, но се информирах постоянно. Треньорите казват, че всичко е минало добре. Момчетата са работили много и здраво. Златомир Загорчич е доволен. На мен това ми стига. Не искам да говоря нищо в детайли за очакванията ми от пролетта. Ще оставя времето да говори. Приказките накрая. Сега ни чака работа", каза Стефанов. offnews.bg