Четвъртък, 02 Май 2024
           
Развлечения

Джон Бон Джоуви отваря собствен бар

   
Джон Бон Джоуви отваря собствен бар

Звездата на рока Джон Бон Джоуви отваря собствен бар.

Името на мястото ще се казва JBJ и се намира в Нашвил, на прочутата улица "Бродуей", посочва списание Rolling Stone. Според изданието барът щял да бъде един от най-големите по площ там и ще разказва история. А в изявление Джоуви каза: "Очакваме с нетърпение да имаме място в Нашвил, което да наричаме свой дом".

Начинанието, в което се спуска, е съвместно с едни от най-големите компании в развлекателната индустрия там. Според китаристът именно те се свързали за колаборация с него. "Попитаха ме дали проявявам интерес да отворим бар и се съгласих", допълни звездата. Така той се присъединява към други музикални звезди, които имат барове, като Джейсън Алдийн, Люк Брайън, Диъркс Бентли, Алън Джаксън, Кид Рок и Миранда Ламбърт.

Rolling Stone информира, че рокаджията, който бе обявен за "Личност на годината" на MusiCares, ще открие бара през пролетта, макар че все още не е посочена точна дата. Припомняме, че в допълнение към обширните си музикални постижения Джон Бон Джоуви е признат и за въздействащата си филантропска дейност, пише дир.бг.