Събота, 27 Апр 2024
           
Развлечения

Зваздната целувка на шоуто на Супербоул

   
Зваздната целувка на шоуто на Супербоул
  БТА

Звездите на попмузиката направиха грандиозно шоу по време на 58-то издание на „Супербоул“ в Лас Вегас в неделя, пише dariknews.

Финалът на Американската национална футболната лига (НФЛ) бе белязан от доста дефанзивен мач, спечелен с малко от Kansas City Chiefs срещу San Francisco 49ers.

В центъра на вниманието извън терена на стадион Allegiant безспорно бе мегазвездата Тейлър Суифт. Американската певица пристигна два часа преди началото, след като беше пропътувала близо 9000 км от Токио, където изнесе последния от четирите си концерта в Япония, за да гледа своя приятел Травис Келси, играч на Kansas City Chiefs. Шефът на НФЛ Роджър Гудел дойде лично да я посрещне в ложата, която тя заемаше с приятели - актрисата Блейк Лайвли със съпруга си Райън Рейнолдс, певицата Лана Дел Рей, рапъра Айс Спайс, майка ѝ Андреа Суифт и майката на Травис Келси.

14-кратната носителка на „Грами“ беше облечена в черен костюм с червено яке, преметнато през рамо.

При последния съдийски сигнал тя скочи на крака, след това слезе на терена, за да прегърне и целуне дълго Травис Келси под възторжените аплодисменти на публиката.

На полувремето на „Супербоул“ аренби звездата Ъшър покани Алиша Кийс, Лил Джон и Лудакрис, за да изпълнят заедно хитовете му.

Роденият в Тексас музикант започна завладяващото си изпълнение на стадиона в Лас Вегас с песента от 2004 г. Caught Up. Шоуто на полувремето е един от най-желаните слотове в музиката, като звездата Ъшър поднесе на феновете селекция от любими парчета от каталога си, включително Bad Girl, U Got It Bad и Love In This Club.

Кийс беше първият гост, който се появи изненадващо, за да изпее сегмент от If I Ain't Got You, докато носеше червен блестящ номер и свиреше на червено пиано, преди да направи дует с Ъшър на хита им от 2004 г. My Boo.

Лил Джон се появи в публиката, пеейки хита си Turn Down For What, преди да подкара Yeah! заедно с Лудакрис, който се присъедини към триото.

45-годишният изпълнител очарова публиката с хореография и бърза смяна на сценичното си облекло. Той започна шоуто с изцяло бял костюм, включващ пелерина и бяла ръкавица, който по-късно се превърна в искрящ синьо-черен аутфит, докато караше ролкови кънки за песента OMG.

Ъшър, чийто последен албум, озаглавен Coming Home, беше издаден в петък, върви по стъпките на попзвездата Риана, която използва изпълнението си на полувремето м. г., за да обяви втората си бременност. Изпълнението на Ъшър отбеляза 30 години от издаването на дебютния му самостоятелен албум през 1994 г.

Американската суперзвезда Бионсе пусна две песни от втората част проекта си Renaissance, след като загатна за нов албум по време на реклама на „Супербоул“. Поп певицата се появи в реклама на телекомуникационната компания Verizon, в която тя изобретява робота Beyoncе-AI и лети с ракета, за да изнесе първото изпълнение от космоса.

В края на рекламата Бионсе казва на колегата си Тони Хейл: „Добре, готови са. Пуснете новата музика“. Албумът ѝ, който изглежда ще заложи на кънтри тематиката, ще бъде издаден на 29 март.

Бионсе, която наблюдаваше мача за Супербоул в Лас Вегас заедно със съпруга си Джей Зи и дъщерите им Блу Айви и Руми, публикува в Инстаграм видеоклип Act II: Renaissance миг след излъчването на рекламата на стадиона. В постинга 42-годишната звезда пусна и две нови песни, озаглавени Texas Hold 'Em, препратка към играта на покер, кръстена на родния щат на певицата, и 16 Carriages.

Феновете с нетърпение очакват нов проект от Бионсе, която първоначално издаде Act I: Renaissance през юли 2022 г., като по-късно разкри, че той е част от проект в три действия.

В друга телевизионна реклама по време на мача Бен Афлек се изявява като певец. След като действаше като продавач във веригата Dunkin' миналата година, сега той се опитва да пее в новото рекламно видео, също за марката, известна със своите понички, под ужасения поглед на съпругата си Дженифър Лопес.

Цената на 30-секунден рекламен спот по време на "Супербоул" тази година бе 7 милиона долара.