Неделя, 28 Апр 2024
           
Бизнес

Плащай с карта Visa от Пощенска банка и спечели пътуване на Олимпийските игри Париж 2024

   
Плащай с карта Visa от Пощенска банка и спечели пътуване на Олимпийските игри Париж 2024
Олимпиада 2024, Пощенска банка

Олимпийската идея се възражда през XIX в. и първите модерни летни олимпийски игри се провеждат в Атина през 1896 г. Сега, 128 години по-късно, Пощенска банка и Visa, световен платежен и технологичен партньор на Олимпийските и Параолимпийските игри, ти предлагат невероятната възможност да спечелиш незабравимо пътуване до Франция и да преоткриеш легендата на Олимпийските игри в Париж през 2024.

Едно от най-големите спортни събития в света събира атлети от стотици държави, за да се състезават и демонстрират своите умения в различни спортни дисциплини. Сред тях са и участниците в уникалния олимпийски отбор на Visa, който обединява 117 спортисти от над 60 страни и повече от 40 спорта. Париж ще бъде домакин на този невероятен спектакъл и ти можеш да бъдеш част от него!

Включи се в промоцията "Плащай със своята карта Visa от Пощенска банка и можеш да спечелиш един от двата пакета за посещение на Олимпийските игри във Франция, Париж, през 2024 г. или една от сто подаръчни карти за пазаруване в Decathlon!"

В кампанията могат да участват дебитни и кредитни карти Visа, издадени от Пощенска банка преди 06.02.2024 г. на физически лица над 18 г.

Участваш автоматично в томболата за награда, ако си направил със своята карта Visa в рамките на периода на провеждане на промоцията поне 10 броя трансакции във вид на покупка на стоки и/или услуги в търговски обекти (онлайн и физически магазини), в това число и чрез мобилния портфейл ONE Wallet by Postbank или дигиталния портфейл на iOS устройствата - Apple Pay и/или плащане на битови сметки, местни данъци и такси чрез някой от дигиталните канали на Пощенска банка: Интернет банкиране (e-postbank), Универсален платец (u-postbank) или Мобилно банкиране (m-postbank).

Очакват те два броя наградни пакета, всеки за двама души, осигурени от Visa, които включват:

·     Двоен билет (за печелившия участник и билет за един негов пълнолетен придружител) за присъствието в две предварително избрани състезания от категория „B” от Олимпийските игри в Париж за периода 27 юли 2024 г.- 29 юли 2024 г.

·     Пакет от услуги, свързани с посещението на Олимпийските игри за двама, включващ: двупосочни билети в икономична класа (включващи всички приложими летищни такси, такси и мита), трансфери летище-хотел-летище, хотелско настаняване (две нощувки в 3-звезден хотел в Париж), два билета за панорамна обиколка на Париж, пътна застраховка, карта за метро.

Това обаче не е всичко, защото можеш да спечелиш и един от 100 броя подаръчни карти от Decathlon, всяка от които в размер на 100 лв.

Периодът на провеждане на промоцията е от 06.02.2024 г. до 30.04.2024 г., включително. До 10 работни дни след края на промоцията чрез томбола в Централата на Пощенска банка ще бъдат изтеглени общо 102 броя печеливши и 102 броя резервни участници.

Ако си сред печелившите, след провеждане на томболата ние ще се свържем с теб, за да те информираме. Един участник може да спечели само една награда.

Не пропускай шанса да станеш част от спортната история и да създадеш своите незабравими спомени в Париж! Участвай сега и можеш да спечелиш своето пътуване с карта Visa от Пощенска банка!

Информация за промоцията може да бъде получена и чрез разпространените в офисите на Пощенска банката комуникационни материали, на www.postbank.bg - за периода на Промоцията или на номер 0 700 18 555. Цената на разговора е съгласно тарифата на съответния мобилен оператор.