Петък, 03 Май 2024
           
Бизнес

Вноска без такса и през уикенда предлага Пощенска банка

   
Вноска без такса и през уикенда предлага Пощенска банка

Пощенска банка предлага и през почивните дни безплатни вноски на суми в лева по сметките си за граждани, наредени на каса в офисите на банката. Инициативата идва в продължение на кампанията, която финансовата институция първа предприе, подкрепяйки по този начин усилията за присъединяването ни към еврозоната и приемането на еврото за национална валута. С нея Пощенска банка предоставя на своите настоящи и бъдещи клиенти възможност предварително да започнат подготовката си за приемането на единната европейска валута. Потребителите, които имат налични в брой банкноти в лева, могат да внасят парите си без такса до 1-ви юли по своя активна разплащателна, спестовна или депозитна сметка в банката, както на каса във финансов център, така и през АТМ устройство с депозитна функция или чрез дигиталните зони за самообслужване.

„Клиентът и неговото безупречно изживяване стои в центъра на всяко ново решение, продукт или услуга, която предлагаме. Пощенска банка е първата банка, която стартира ключова кампания във връзка с предстоящото ни присъединяване към еврозоната и приемане на еврото, като премахна таксата за вноска на суми в лева по сметките си за граждани. В 3-месечния ѝ срок, това може да се извършва както на каса във финансов център на банката, така и през другите канали – АТМ устройство с депозитна функция или чрез дигиталните зони за самообслужване. Удобството на нашите клиенти е наш основен приоритет. Именно заради това обявяваме още една допълнителна възможност – безплатни вноски на суми в лева на каса в офисите на банката, които работят и през почивните дни. По този начин отново отговаряме на очакванията на потребителите за удобство и бързина на нашите услуги, но и им осигуряваме специално внимание и отношение, и привилегировани условия, защото нашите експерти са насреща да им съдействат с всичко по процеса“, коментират от Пощенска банка.

Безплатните вноски на банкноти в лева са без ограничение на сумата, като при трансакции на каса за суми над 100 000 лв. е необходима предварителна писмена заявка от 3 работни дни. При внасяне на АТМ или терминално устройство на самообслужване условията ще се прилагат до размера на максималните дневни лимити за съответния канал.

Настоящите клиенти на Пощенска банка могат да използват откритите си сметки в лева, по които да внесат своите спестявания през най-удобния за тях канал и по всяко време напълно безплатно в периода на кампанията. Потребителите, които все още не разполагат с активна разплащателна, спестовна или депозитна сметка в лева, също могат да се възползват от предимствата, които предоставя банката, и да изберат предложение, което отговаря на техните конкретни нужди, интереси и предпочитания.

Пощенска банка разполага с богато продуктово портфолио с иновативни дигитални решения и модерни канали за банкиране, които улесняват максимално клиентите в ежедневието им. Сред тях са иновативните дигитални зони за експресно банкиране, благодарение на които потребителите спестяват не само време, но и средства. Те са на разположение в над 60 града в цялата страна и предлагат широк избор от функционалности, с които потребителите могат да извършват сами голяма част от основните си банкови трансакции с отлични бързина и качество, както и да правят безплатни вноски на суми в лева, спрямо лимитите и условията на устройствата за самообслужване.

Допълнителна информация за цялата гама от решения на Пощенска банка, както и за възможността за безплатни вноски на суми в лева по сметки за индивидуални клиенти, може да бъде открита онлайн на www.postbank.bg, както и във всеки един от центровете на институцията в страната.