Вторник, 30 Апр 2024
           
Бизнес

Vivacom търси 52 стажанти в 21-ото издание на Лятната стажантска програма

   
Vivacom търси 52 стажанти в 21-ото издание на Лятната стажантска програма

Кандидатстването е отворено до 30 април за студенти от цяла България

Vivacom търси новите млади таланти, които искат да натрупат професионален опит и развият своя потенциал в телекомуникациите. Телекомът открива 52 позиции за платен тримесечен стаж във всички ключови дирекции в компанията. Желаещите да се включат в 21-ото издание на знаковата Лятна стажантска програма на компанията, което тази година е под мотото „Стани VivaSuper герой“, могат да кандидатстват до 30 април тук.

Традиционно, всеки стажант ще има индивидуален ментор, заедно с който ще работи по реални бизнес проекти, ще премине през специални обучения и ще участва в различни инициативи и активности. Освен трудов договор и финансово възнаграждение, стажантите ще получат множество придобивки, като допълнително здравно застраховане, ваучери за храна, смартфон и много други.

„Едно от най-големите предимства на Лятната ни стажантска програма е реалният шанс за постоянна работа и кариерно израстване във Vivacom. Всяка година близо половината стажанти остават на работа при нас, а над 20% от всички служители в компанията са започнали като стажанти. Признание за отличните резултати, които постигаме с програмата, е и наградата „Инвеститор в човешкия капитал“, която получихме от Българския форум на бизнес лидерите само преди дни. Тя е доказателство за успешните ни практики за развитие и надграждане на програмата, която вече 20 години дава възможност на млади хора да трупат ценни умения и опит в света на телекомуникациите“, коментира Малина Чавдарова, директор „Човешки ресурси“ във Vivacom.

В юбилейното издание на Лятната стажантска програма Vivacom въведе и 360-градусова ротация на стажантите в различните отдели. Заради положителния отзвук и добрите резултати от тази иновация и в новото издание стажантите ще бъдат веднъж седмично в различен отдел. Така те ще опознаят още по-отблизо работата в компанията – включително през призмата на главния изпълнителен директор Николай Андреев по време на специалната лична среща с него.

През най-дългогодишната инициатива на компанията за привличане на таланти са преминали над 1650 стажанти, а над 80 служители, започнали като стажанти във Vivacom, днес са на мениджърски и старши експертни позиции.

Вижте повече подробности ТУК.