Четвъртък, 16 Май 2024
           
Развлечения

Риана загатна за дългоочаквания си нов албум R9

   
Риана загатна за дългоочаквания си нов албум R9

Риана загатна за дългоочаквания си нов албум, наречен от феновете R9, по време на появата си на червения килим през уикенда. Запитана за продължението на Anti от 2016 г., певицата заяви пред Extra: "Ще бъде невероятен. Трябва да бъде - това е единствената причина, поради която все още не е излязъл. "Ако не го чувствам и не усещам, че представлява еволюцията, времето, което прекарах встрани. Трябва да има демонстрация на растеж, нали?", пише БГНЕС.

Появявайки се на представянето на новата си фондация Fenty Beauty Soft'lit в Лос Анджелис, тя продължи: "Искам да играя и чувствам, че музиката е детска площадка, и искам да се забавлявам с нея и да покажа наистина къде се намирам." На въпроса дали в R9 ще има специални гости, Риана призна: "Не съм голям сътрудник...

Трябва да е много умишлено, така че ще знам, когато имам записа." Последните коментари на Риана идват повече от година, след като тя заяви - докато промотираше шоуто си на полувремето на Супербоул - че очаква албумът да се появи през 2023 г. "Искам да е тази година. Като че ли, честно казано, ще бъде нелепо, ако не е тази година", каза певицата през февруари 2023 г. "Но аз просто искам да се забавлявам.

Искам просто да правя музика и да снимам видеоклипове." Само преди седмица и половина Риана сподели пред Entertainment Tonight: "Вече имам неща, от които ми се струва, че мога да направя хитове". Тя определи работата си в процес на изпълнение като "толкова добра".