Понеделник, 29 Апр 2024
           
Коментари

ВМРО: Гласувайте с хартиени бюлетини! Да развалим сглобката!

   
ВМРО: Гласувайте с хартиени бюлетини! Да развалим сглобката!

Въпреки че доведоха България до безпрецедентен хаос и поредна политическа криза, партиите от сглобката се готвят да управляват отново.

Още от сега става ясно, че ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС се готвят за нова тройна коалиция, като за целта искат да си гарантират служебна победа. Открито говорят за едно бъдещо управление пак по схемата на „сглобката“, разбира се, под маската на фасадния си евроатлантизъм! Как може тогава да са алтернатива едни на други?!

Битката, която се води в МВР, не е против престъпността и корупцията, а за контрол и паритет върху изборния процес.

Сглобката иска да си гарантира, че онези, които гласуват за малки партии или „Не подкрепям никого“, ще останат под чертата. За сглобката „Възраждане“ е удобното плашило, което да накара жълтопаветниците да гласуват за провалените им партии в името на евроатлантическото единство.

Затова им трябват машините. За да повторят същия резултат от изборите, така както се случваше досега.

Централната избирателна комисия е назначена от парламентарно представени партии. Членовете и председателите в комисиите са на парламентарно представените партии. Кодовете и машините се пишат и настройват от представители на партиите от парламента.

Единственият шанс да се спрат манипулациите е малките партии да имат застъпници, но те нямат достъп до машините и кодовете.  Застъпниците обаче могат да следят броенето на бюлетините. Това е единствената гаранция за честност и прозрачност.

Затова ВМРО призовава да се гласува с хартиени бюлетини. Само по този начин може да развалим плановете за нова сглобка.

Нека не допускаме да бъдат похарчени милиони, за да се получи същия резултат на парламентарните и европейски избори.

Нека не допускаме сметките, разпределенията и балансите за пореден път да са за сметка на българския народ.

Да им развалим схемата!

Да счупим сглобката!