Събота, 27 Апр 2024
           
Новини

Изречението, в което Путин разкри какви са целите му към Украйна и НАТО

   
Изречението, в което Путин разкри какви са целите му към Украйна и НАТО

Едно изречение на руския президент Владимир Путин в интервюто му пред пропагандиста Дмитрий Кисельов разкри какви са реалните му цели в Украйна – а именно, нейното тотално унищожение. И то е ясен сигнал към НАТО, че няма да спре, докато не постигне целта си.

„От наша страна би било нелепо да преговаряме сега, само защото им свършват патроните“. Това показва реалните амбиции на Путин, а те никога не са били свързани с мирни преговори. „Мир“ в момента означава капитулация на Украйна. И НАТО много ясно трябва да разбере това, пише германският вестник BILD, цитиран от Факти.бг.

Tова едно изречение ясно показва, че Путин използва всяка военна слабост, за да атакува и да постигне целите си – унищожаването на Украйна и поробването на украинския народ. Това разкрива мисленето на диктатора и наивността на онези политици, които вярват в мирните преговори с Руската федерация.

В момента Украйна търпи неуспехи на няколко фронта поради факта, че не получава достатъчно оръжия и боеприпаси, като според логиката на някои политици в такива условия Путин трябва да е готов за преговори. Но руският диктатор следва съвсем друга логика. Под "преговори" Путин всъщност не разбира нищо повече от капитулация на Украйна.

Това е отговор на всички, които продължават да изискват стъпки от Украйна и Запада, за да направят преговорите възможни. Въпреки провалите през 2022 г., когато войските му не успяха да превземат Киев и той загуби територии на изток и юг, целта на Путин никога не се е променяла:

Путин иска да унищожи независимата украинска държава. А Западът много ясно трябва да разбере това, посочва изданието.

Времето сега играе в полза на Кремъл.